TVALB
Platforma më e madhe Shqiptare
Shqipëri - Kosovë - Maqedoni - Mali i zi
Kanale me sinjal
Të gjita kanalet kombtare dhe lokale
high definition & standart definition
A jeni Adhurues i sportit?


TVALB ka kriuar një partneritet me kompaninë më të madhe në transmetimin e sportit, beIN Sports, kjo e bën TVALB transmetuesit e vetëm, legal, të sportit të futballit, dhe i jep mundësinë të sjellë ligat më të shikuara në botë në shtëpitë tuaja.
Këtu në TVALB kemi dicka për të gjith familjen tuaj.
ArgËtimi
Kyqje të menjëhershme në argëtimin
televiziv që ju përshtatet ju.
Mundësija për të shikuar filmat dhe serialet
që ju dëshironi--dhe kur të dëshironi. Humbët
një episod të showit tuaj të preferuar? Apo
ndoshta keni një sezon të tërë përtë shikuar?
Nuk ka problem.

TVALB OnDemand ju mundëson me klikimin e një butoni që të keni mijëra emisione televisive, filma, telenovela, musikë, gjithashtu filmat e fundit shqiptarë, nën dispozicionin tuaj në cdo kohë. Për të filluar të shijoni TVALB OnDemand, ju mjafton të keni një IPTV Box të lidhur në internet dhe bota e OnDemand Enterteinment mund të jetë e juaja.
Vetëm në paketën TVALB:
Me një shumëllojshmëri të opsioneve argëtuese televizive të tilla si Youtube, 7Day Catch-Up
një opsion që të mundëson rishikimin e emisioneve televizivive deri në 7 ditë mbrapa, gjithashtu ju mundësojm opsionin që të lundroni në web. Pra paketa TVALB mundëson gjitha këto po ashtu edhe kanalet direkt nga Shqipëri, Kosovë dhe Mali zi. Paketa TVALB ka gjithçka për ta kthyer televizorin tuaj në një kuti të mundësive të pakufizuara argëtuese.
Mënyra më e lehtë të ndihësh afër vendlindjës
buzëqesh, këndo, vallzo, SHQIP.
Pakoja televizive po ju pret, mos hezito eja tani.
Ofertë e fenomenale
TVALB ka një statues shërbimi profesional, cilësor dhe udhëhiqet nga parimi i vënies së teleshikuesit në vend të parë. TVALB jo vetëm është ne ballë të transmetimeve telvizive , por shquhet për ndershmëri në marrëdhënie me abonimentët, shërbim dhe gadishmëri teknike të lartë.